SAMSUN / ONDOKUZMAYIS - Yörükler İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinliği öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan programla tüm öğrencilerimize sunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce günün anlam ve önemiyle ilgili olarak yapılan İlkokullar arası resim yarışmasında 3. Sınıf öğrencimiz Buğlem AKSOY 1. ve Ortaokullar arası şiir yarışmasında 5. Sınıf öğrencimiz Mesut TAYHAN 2. Olmuştur.

Mrt

İstiklâl Marşını güzel okuma yarışması kapsamında okulumuzda yaptığımız yarışmada 1. olan 4/A sınıfı öğrencimiz Tuana Sümeyye USLU ilçe genelinde yapılan yarışmada okulumuzu temsil ederek İlçede de 1. olmuştur. Öğrencimizi ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

Okulumuzda görev yapan tüm kadın öğretmen ve personellerimize çiçek takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık.

Şbt

Samsunda düzenlenen okullar arası kücukler İl judo müsabakalarında okulumuz öğrencileri Faysal KAHYA İl 2. Muhammed Enes KAHYA İl 2.Ömer duran İl 2. Mesut TAYHAN il 3. olmuşlardır. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, Bayburt İlinde düzenlencek okullar arası Türkiye judo grup maçlarında öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Şbt

Deprem Haftası’nda Tüm Okullarda Aynı Anda Deprem Tatbikatı Yapıldı.

Şbt

TEKNOFEST 2024’te Toplam 85 Milyon TL Ödül ve Maddi Destek!

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.Dönem tamamlanması münasebetiyle okulumuzda Karne Töreni yapıldı.

Törene Kaymakamımız Sayın İbrahim  CİVELEK, Belediye Başkanımız Sayın Osman TOPALOĞLU, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet DEĞERMENCİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer DEMİRKOL,Şube Müdürümüz Yüksel AYDIN, İlçe  Protokolü  ve velilerimiz katıldılar.

İlçemiz Protokolümüz sınıflara girerek karne dağıtımı yaptılar.  İlçe Kaymakamı Sayın İbrahim  CİVELEK ve Protokol Öğrencilere karnelerini verdiler. Öğrencilerimize iyi tatiller dileklerinde bulundular. Belediyemiz tarafından gönderilen hediyeler öğrencilerimize karneleriyle birlikte verildi.

Ock

Okul Öncesi ve İlkokul öğrencilerimizi Rafadan Tayfa Hayrimatör Sinema Filmi etkinliği kapsamında sinemaya götürdük.

Ara

Okul öncesi sınıfı öğrencilerimize sağlıklı beslenme ve kış aylarında hastalanmamak için C vitaminin önemini anlatmak üzere C vitamini şenliği düzenlendik. Öğrencilerimiz meyveleri sıkarak sağlıklı doğal meyve sularını hazırladılar. Fırında kurtulan portakallar çubuk tarçınlarla süslenerek doğal oda kokusu hazırlatıldı.

Kas

• Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümünde, onun önderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti'ni daha da büyütmek ve güçlendirmek için çalışmaya kararlıyız. Minnet ve saygıyla anıyoruz.

"Türk milletinin eşsiz evladı Atatürk! Sen ebedi istirahatgâhında rahat uyu. "En büyük eserim." dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir. Türk Milleti."

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 28 Ekimde çelenklerin Atatürk Anıtına sunumu ile başladı. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü halkımızın da yoğun katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladık.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında "OKUSAM" projesi gereği Yörükler İlk/Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve velilerimizle birlikte okuyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama programları kapsamında “Serbest Kürsü” etkinliği düzenledik.

Ekm

Geleceğe Kulaç Atıyoruz Projesi kapsamında İlçemiz Toplum Sağlığı personeli tarafından öğrencilerimize ve velilerimize yönelik "Dengeli Beslenme,  Fiziksel Aktivite ve Havuz Hijyeni" konularında sunum yapıldı.

Ekm

19 Mayıs Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğümüz tarafından 1. ve 4. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak “İşitme Testi” yapıldı.